multisafepay iDEAL

Art Girly "Peace"

Be the first to review this product

Availability: In stock

€15.00

Quick Overview

Mooi donkerblauw dames t-shirt van het merk Stanley & Stella van organische katoen en ook nog eens fair trade geproduceerd.
Draagt ook nog eens lekker vanwege de fijn gekamde katoen en het lichte grammage (120 grams) ervan.

De paars met roze baan verticaal over het midden van het shirt is met de hand aangebracht met een patroonroller. De print van het Peace teken is een iris print. Elke print is handgedrukt en varieert in kleurstelling. Dit maakt elk lady-fit shirt van deze serie dus uniek. Er zijn er trouwens maar 18 van gemaakt : 5 L - 5 M - 3 S - 5 XS. Niet alleen voor hippe vogels, maar ook voor oude hippies.
Go in peace and if you're going to San Francisco, be sure you wear some flowers in your hair...

Art Girly "Peace"

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

* Required Fields

€15.00

Details

Mooi donkerblauw dames t-shirt van het merk Stanley & Stella van organische katoen en ook nog eens fair trade geproduceerd. Draagt ook nog eens lekker vanwege de fijn gekamde katoen en het lichte grammage (120 grams) ervan. De paars met roze baan verticaal over het midden van het shirt is met de hand aangebracht met een patroonroller. De print van het Peace teken is een iris print. Elke print is handgedrukt en varieert in kleurstelling. Dit maakt elk lady-fit shirt van deze serie dus uniek. Er zijn er trouwens maar 18 van gemaakt : 5 L - 5 M - 3 S - 5 XS. Niet alleen voor hippe vogels, maar ook voor oude hippies. Go in peace and if you're going to San Francisco, be sure you wear some flowers in your hair...

Additional Information

Color Navy Blue
Gender Female
Style Relaxfit T-Shirt

Product Tags

Add Your Tags:
Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.